Freerunning

Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je je zo snel en vloeiend mogelijk van A naar B wilt verplaatsen en daarbij verschillende obstakels overwint met allerlei sprongen, salto’s en andere trucs.
Niet alleen de vloeiende bewegingen, ook adembenemende salto’s en trucs maken Freerunning visueel zeer aantrekkelijk. De jarenlange en intensieve training maakt de Freesrunners tot meesters van hun omgeving, wat tot uiting komt in spectaculaire sprongen en sierlijke bewegingen.

De Freerunning lessen worden bij SZG in een veilige en verantwoorde setting aangeboden, waarbij ieder kind zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen met basistechnieken tot zelfs muursalto’s. Lichaamsbeheersing, functionele kracht, vrijheid in beweging en creativiteit behoren tot de kern van de Freerun lessen bij SZG.
De Freerunning lessen bij SZG worden aangeboden door Grip Freerunning, onder leiding van Sebastiaan van Praag, die al jaren actief is op het gebied van Freerunning. Hij biedt de kinderen gevarieerde en uitdagende lessen aan. 

De lessen worden gegeven in de gymzaal van het Mozaïek. (Ingang via het plein aan de achterzijde van de school) De groepen zijn ingedeeld op leeftijd. Voor de training van jouw leeftijdsgroep zie hiervoor het lesaanbod op de site.

Heb je belangstelling voor een vrijblijvende proefles of wil je wat meer informatie? Mail dan even naar de leiding.    svanpraag@szg-zutphen.nl

Aanmelden als proeflid kan via de link op de pagina “aanmelden” op de website.

  Sebastiaan van Praag