Freerunning

Freerunning is een spectaculaire sport waarbij je je zo snel en vloeiend mogelijk van A naar B wilt verplaatsen en daarbij verschillende obstakels overwint met allerlei sprongen, salto’s en andere trucs.
Niet alleen de vloeiende bewegingen, ook adembenemende salto’s en trucs maken Freerunning visueel zeer aantrekkelijk. De jarenlange en intensieve training maakt de Freesrunners tot meesters van hun omgeving, wat tot uiting komt in spectaculaire sprongen en sierlijke bewegingen.

De Freerunning lessen worden bij SZG in een veilige en verantwoorde setting aangeboden, waarbij ieder kind zich op zijn eigen niveau kan ontwikkelen met basistechnieken tot zelfs muursalto’s. Lichaamsbeheersing, functionele kracht, vrijheid in beweging en creativiteit behoren tot de kern van de Freerun lessen bij SZG.
De maandag lessen bij SZG worden aangeboden door Grip Freerunning onder leiding van Sebastiaan van Praag, die al jaren actief is op het gebied van Freerunning. De woensdag lessen worden gegeven door Chris Plijter, trainer van SZG. Zij bieden kinderen gevarieerde en uitdagende lessen aan. 

Voor de training zie hiervoor het lesaanbod, of het rooster hieronder, het is natuurlijk ook mogelijk om twee keer per week te trainen.

Heb je belangstelling voor een vrijblijvende proefles of wil je wat meer informatie? Mail dan even naar de leiding.

Freerunning Lesrooster: 

Maandag: Sebastiaan van Praag  svanpraag@szg-zutphen.nl

Tijd Groep Leeftijd Lokatie
16.00-17.30 Maandag 1 7 t/m 10 jaar Het Mozaïk  Paulus Potterstraat 8
17.30-19.00 Maandag 2 11 t/m 13 jaar Het Mozaïk  Paulus Potterstraat 8
19.00-21.00 Maandag 3 14 jaar en ouder Het Mozaïk  Paulus Potterstraat 8

Woensdag: Chris Plijter cplijter@szg-zutphen.nl 

Tijd Groep Leeftijd Lokatie

17.00-18.30

Woensdag 1 

7 t/m 10 jaar

Het Mozaïek Paulus Potterstraat 8

18.30-20.00 Woensdag 2 11 t/m 13 jaar Het Mozaïek Paulus Potterstraat 8
20.00-21.30 Woensdag 3 14 jaar en ouder Het Mozaïek Paulus Potterstraat 8