Aanmelden

Hoe meld ik mijzelf of mijn kind aan?

Voorafgaand aan de proeflessen neemt u  per email contact op met de leiding van de gekozen les. Met de leiding maakt u vervolgens een afspraak voor een proefles. Wie dat is kunt u zien onder  lesaanbod . Contactgegevens kunt u vinden onder contactgegevens  leiding.

Als er bij een les WACHTLIJST staat kunt u zich op de wachtlijst laten zetten door een mail te sturen aan de betreffende train(st)er

U meld u zelf of uw kind aan door onderstaand online aanmeld formulier volledig ingevuld te verzenden naar de ledenadministratie dmv de oranje “versturen” knop onderaan het formulier. U meld zich aan als “PROEFLID” van de groepsles van uw keuze, waarna u ter bevestiging een mail krijgt met daarin 2 linken. Een om definitief aan te melden als lid, en een om af te melden als lid.  Deze mail kan in de SPAM zitten. Het proeflid-aanmeldformulier is tevens uw voucher voor 2 gratis proeflessen. Na deze proeflessen kiest U een van beide linken in de mail.

Ook krijgt U vanuit de ledenadministratie een uitgebreide mail met daarin een uitleg hoe eea in zijn werk gaat. “zogenaamde spelregels”

Aanmeld-machtigingsformulier SZG Zutphen