protocol sporten en corona

PROTOCOL SPORTEN EN CORONA SZG ZUTPHEN

Vanaf a.s. maandag 31 augustus starten de lessen weer, belangrijk daarbij is dat onderstaande maatregelen in acht worden genomen:

*Hebben jij of je huisgenoten corona gerelateerde klachten zoals koorts, hoesten enz. of kom je uit een risicogebied waarbij thuisquarantaine geadviseerd word blijft je thuis en laat je je zo snel mogelijk testen.

*Ouders en verzorgers gaan niet mee naar binnen voor de lessen, en wachten buiten na de lessen. Kijken of aanwezig zijn in de zaal is niet toegestaan ivm de 1,5 meter richtlijnen.

*Je komt omgekleed naar de lessen om gebruik van de kleedkamer zoveel mogelijk te beperken en je wast voor je komst naar de zaal je handen thuis. Bij binnenkomst desinfecteer je je handen met desinfectans, dit heb je net als voor de vakantie zelf bij je.

*Toiletgebruik is mogelijk maar probeer dit zoveel  mogelijk te beperken door vooraf thuis naar het toilet te gaan. Neem je eigen bidon met water mee!

*Tijdens het sporten mogen sporters ongehinderd sporten maar voor en na het sporten neem je de 1,5 meter afstand in acht.

*Na de les verlaat je zo snel mogelijk de zaal volgens aanwijzingen van de trainers.

*Indien nodig worden gebruikte materialen schoongemaakt.

*Vragen (van ouders) aan leiding stel je zo veel mogelijk via mail of whatsapp.

Bovenstaand protocol is onder voorbehoud van wijzigingen in de richtlijnen van het RIVM.

Vragen mbt het protocol kun je stellen via secretaris@szg-zutphen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*