PROTOCOL SPORTEN EN CORONA SZG ZUTPHEN

Onderstaande basisregels blijven van kracht.

LET OP: VANAF ZATERDAG 6 NOVEMBER
QR CHECK EN ID CONTROLE BIJ 18+!!

*Heb jij of een van je huisgenoten corona gerelateerde klachten blijf je thuis en laat je je zo snel mogelijk testen.

*Is een van je huisgenoten positief getest blijf je 5 dagen in quarantaine, als na 5 dagen de rest van het gezin negatief is ben je uiteraard weer welkom.

*Heb je een thuistest gedaan en is deze positief laat je een PCR test afnemen en blijf je thuis tot hiervan de uitslag bekend is.

*Indien je een nauw contact bent van een positief besmet persoon, laat je op dag 5 een PCR test afnemen. Tot de uitslag hiervan bekend is mag je niet deelnemen aan de lessen.

*Ben je besmet (of moet je in quarantaine) en heb je gesport….meld dit met spoed bij de trainer!

*Heb je via de corona app een melding gekregen blijf je 10 dagen thuis, deze 10 dagen gaan in op de dag dat je dichtbij iemand met corona was, de datum staat in de app. Blijf ook nu op 1,5 meter van iedereen, ook je huisgenoten. Als je na deze 10 dagen geen klachten hebt ben je weer welkom.

*Ouders en verzorgers gaan niet mee naar binnen en komen niet in de kleedkamer voor de lessen, en wachten buiten na de lessen. Kijken of aanwezig zijn in de zaal is niet toegestaan i.v.m. de 1,5 meter richtlijnen. Kijken bij een 1e proefles is alleen toegestaan na overleg met de trainer, en geldt VOOR MAX 1 PERSOON MET EEN QR CODE EN ID BEWIJS voor iedereen van 18 jaar en ouder.

*Er mag gebruik gemaakt worden van de kleedkamer om je om te kleden, maar probeer zoveel mogelijk omgekleed naar de lessen te komen. (bijv je gym/turnkleding aan onder trainings of joggingpak)

*Je wast voor je komst naar de zaal je handen thuis. Bij binnenkomst desinfecteer je je handen met desinfectans, dit heb je zelf bij je.

*Volg altijd de aanwijzingen van leiding/assistenten op.

*Toiletgebruik is mogelijk.  Neem je eigen bidon met water mee! En eventueel een handdoek.

* Max 30 personen in een zaal, dit is exclusief leiding en assistenten.

*Iedereen van 18 jr en ouder dient een corona QR code en geldig ID te overhandigen.

*Mondkapje is niet meer verplicht tenzij je niet aan de 1,5 meter regel kunt voldoen.

*Tijdens het sporten mogen sporters ongehinderd sporten maar voor en na het sporten neem je als 18+ weer de 1,5 meter afstand in acht.

*Koppels en Trio’s binnen Acro mogen ongehinderd sporten, maar 18+ leden nemen na het sporten weer de 1,5 meter in acht.

* Alleen noodzakelijk vangen en zo kort mogelijk door leiding en assistenten onafhankelijk van de leeftijd van de trainer/assistent.

*Na de les verlaat je zo snel mogelijk de zaal volgens aanwijzingen van de trainers.

*Vragen (van ouders) aan leiding stel je zo veel mogelijk via mail of whatsapp.

Bovenstaand protocol is onder voorbehoud van wijzigingen in de richtlijnen van het RIVM.

Vragen mbt het protocol kun je stellen via secretaris@szg-zutphen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*