Ouder en kind/peuter gym

De naam zegt het al. U als ouder samen met uw kind in de gymzaal lekker bewegen! Uw kind zien bewegen en daarin zien groeien door aanmoedigingen van U, door herhaling van oefeningen en door het verkrijgen van inzicht. Maar ook leren wachten op je beurt en grenzen verleggen horen erbij.
Uw kind zien stoeien met zijn eigen lichaam, zien genieten van de ruimte om te rennen.
Natuurlijk lol maken samen met U, lekker samen vallen op een dikke mat, super hoge sprongen maken met een beetje hulp van de papa, mama, opa, oma, de lievelingsoppas, de beste buurvrouw of de leukste tante of oom van de wereld. Deze groep voor kinderen vanaf 1,5/2 jaar heeft les op de volgende dagen:

Maandagochtend in de Gymzaal van de Theo Thijssen school in de Hoven 9:30-10:30u (9:30-9:45u inloop en om 9:45u start de les)
Dinsdagochtend in de gymzaal van Brede school de Waaier, Doctor de Visserstraat in Zutphen 9:30-10:30u (9:30-9:45u inloop en om 9:45u start de les) Voor de dinsdaglessen is momenteel een wachtlijst.
Heeft u interesse…..? Neem contact op met de trainster voor proeflessen en ervaar in de twee proeflessen hoe leuk het is!!
Heeft u nog vragen? Mail gerust naar Alida Bruggink  abruggink@szg-zutphen.nl  of telefonisch 0622604197