Finale turnen dames 5e divisie

Op zaterdag 26 mei, een zeer warme dag, mochten de turnsters in de 5e divisie nog een keer schitteren dit seizoen….. in de finale!

Zsara turnde in wedstrijd 1 bij de jeugd 1 turnsters een zeer stabiele wedstrijd, Radslag op balk ging super goed, Zsara werd 7e vandaag!

Wedstrijd 2 was het de beurt aan Ecrin en Nina bij de instappers D2, deze meisjes hadden een hele goede sprong vandaag en ook op de andere toestellen stabiele oefeningen, dat resulteerde in een mooie 11e plaats voor Ecrin, zij zette zelfs het 1e sprongcijfer neer en een 15e plaats voor Nina, die op brug een 4e cijfer liet noteren!

Wedstrijd 3, de temperatuur was tropisch in de zaal…. , was het de beurt aan Noah bij de junioren en Iris bij de pupillen 1.
Helaas voor Iris wat pech op balk waar de rol altijd lukt, maar net nu helaas niet en in een super sterk wedstrijdveld als dat het vandaag was, kan je dat niet hebben….dat maakte ons zeker niet minder trots en zij kan dan ook terugkijken op een super seizoen met een 9e plaats vandaag!
Noah turnde ook een prima wedstrijd zij werd 21e, maar wist op vloer een paar mooie series te laten zien waaronder de overslag salto en kreeg hiervoor het 6e cijfer!

Wedstrijd 4 was het tenslotte de beurt aan Mennanda en Laura bij de pupillen 2 en Bente bij de Senioren.
Mennanda turnde de radslag op balk en ook hier was de sprong bij beide meisjes echt super! Laura liet nog even zien hoe je een handstand maakt op de balk door strak te blijven en even te blijven staan. Laura 22e en Mennanda 26e.
Bente turnde een strakke brugoefening en op vloer hadden we wat pech met de muziek, maar toen deze het toen eindelijk deed turnde zij ook een mooie vloeroefening met een huizenhoge salto achter de flickflak aan.
Op sprong zelfs een 4e cijfer met een mooie overslag halve draai, zij werd uiteindelijk 11e

Meisjes bedankt voor een mooi turnseizoen.
Misschien niet bij iedereen vandaag waar je op hoopte na alle training naar deze wedstrijd toe…. maar bedenk dat ik trots op jullie ben en jullie maar mooi in de finale stonden!!

Trouwe fans: Nina, Emilia, Moniek en Joelle… zo leuk dat jullie er ook bij waren vandaag om je (oud) trainingsmaatjes te steunen tijdens deze warme wedstrijddag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Top