Districtsfinale derde divisie Dames

Zaterdag 10 februari was de districtsfinale voor de derde divisie Dames in Doetinchem. Zoë Zeevalkink deed mee in de categorie pupil 2 N3 en Michelle Goedhart werd vrijdagavond nog als reserve opgeroepen om bij de senioren supplement C mee te doen.

Zoë begon op balk en had hier niet helemaal haar dag en moest helaas twee keer de balk verlaten. Daarna herpakte ze zich goed met een mooie oefening op vloer. Op sprong noteerde ze het zevende  cijfer met een mooie streksalto en overslag…. Op brug sloot ze de wedstrijd goed af en haalde voor de eerste keer dit seizoen de opzwaai tot horizontaal. Zoë eindigde als achtentwintigste  en mag zich gaan richten op volgend seizoen.
Michelle startte op vloer en turnde een mooie arabier schroefsalto. Op sprong ging het erg goed en kreeg ze het achtste cijfer. Op brug ging het niet helemaal zoals we in ons hoofd hadden, maar Michelle heeft dit zelf heel goed opgelost en turnde een goede oefening. Tenslotte naar balk, altijd weer zenuwslopend, maar Michelle was de zenuwen de baas en turnde erg strak, daardoor kreeg ze het vierde cijfer. Nu was het afwachten, want in de wedstrijd ervoor waren al vierentwintig senioren geweest en in Michelle’s wedstrijd ook vierentwintig, waardoor er een gezamenlijke uitslag moest komen. Het was erg spannend, Michelle is uiteindelijk vierentwintigste geworden van de achtenveertig turnsters en kwalificeerde zich daarmee voor de landelijke halve finales in april. Enorm knap om dit te presteren als reserveturnster!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*