Districtsfinale 4e divisie

Goede resultaten turnsters SZG bij districtsfinales.

Zaterdag 21 april turnden Maura Mol, Merit Huisman, Niene van Beek en Jasmijn ter Mul hun districtsfinale vierde divisie in Winterswijk. Dit is voor de vierde divisie turnsters de hoogst haalbare wedstrijd, dus het is al erg knap dat deze vier meiden hier namens SZG stonden. Op zondag 22 april turnde Michelle Goedhart haar halve finale derde divisie in Alkmaar.
Maura en Merit turnden in de categorie Junior supplement E, zij turnden beiden naar behoren, geen grote fouten, maar je zag dat de concurrentie erg sterk was. Merit werd 19e en Maura werd 13e. Jasmijn turnde in de categorie Pupil 2 D1, helaas viel ze een keer van balk af, maar de rest turnde ze erg goed. Jasmijn werd 32e. Niene turnde in de categorie Senior supplement D, zij liet voor het eerst de wisselspagaatsprong op de balk zien tijdens een wedstrijd, hier zag ze tegen op, maar het lukte en ging erg goed! Niene werd 17e.
Michelle had zich in het district weten te plaatsen voor de halve finale van het NK in de categorie Senior supplement C, heel knap aangezien Michelle vorig seizoen nog in de vierde divisie actief was. Michelle turnde veel nieuwe onderdelen en hield zich prima staande tussen alle goede turnsters. Michelle werd 16e op haar eerste halve finale, erg knap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Top