3e PW ACRO A selectie

Vanochtend om 7.30 stonden we al weer fris en fruitig in de zaal in Genemuiden! Als eerst was het aan Elin, Marit en Lieke. Ze hebben veel gelachen tijdens de oefening waardoor het er vrolijk uitzag en de oefening zelf is ook goed verlopen. Hier en daar wat rommeligheid, maar zeker goed gedaan.

Vlak daarna waren Nina, Esmee en Aimee aan de beurt. Helaas ging de opgang van de handstand niet zo soepel, waardoor deze niet geteld is. Dit heeft hen uiteindelijk redelijk wat punten gekost. Desondanks hebben ze een erg nette oefening laten zien en kunnen ze trots zijn op zichzelf!

In de middag waren Laura en Evy als eerste aan de beurt. Evy is afgelopen week de hele week ziek geweest maar voelde zich toch goed genoeg om mee te doen vandaag! Dit hebben ze dan ook laten zien, een erg nette en stabiele oefening.

Ook mochten Iris, Mayla en Zsara vandaag weer twee oefeningen laten zien. Dit keer als eerste hun tempo oefening, wat erg goed ging! Ondanks een paar kleine foutjes hebben ze een erg mooie oefening neergezet. Ook hun balans oefening draaiden ze stabiel. Helaas wel een aantal tijdsfouten wat al meer dan een punt aftrek heeft gekost. Toch kunnen ze erg tevreden terugkijken op vandaag.

Imogen, Bente en Lina hebben vandaag laten zien wat ze konden! Het ging stukken beter dan de vorige wedstrijd en het zag er netjes uit. Goed gedaan!

Voor Suus, Julia en Zoë was het spannend vandaag. Als ze genoeg punten zouden hebben, hadden ze namelijk kans om zich te plaatsen voor de Oost Nederlandse Kampioenschappen. Daarnaast was Suus erg zenuwachtig voor haar salto op de vloer. Eind goed, al goed: de salto is gelukt en ze hebben een erg nette oefening laten zien.

Doordat we de punten van de concurrenten niet hadden bijgehouden hadden we geen idee op welke plek het trio (Suus, Julia en Zoë) waren geëindigd. We hoopten op een vijfde plek zodat ze zouden doorstromen naar de ONK. Heel stiekem hoopten we op een derde plek op het podium, “maar dat zal wel niet”, dachten we… Tijdens de prijsuitreiking werden we dan ook allemaal bijzonder verrast met het feit dat dit trio eerste is geworden in hun categorie en dus een gouden medaille in ontvangst mocht nemen! Dit betekent dus ook dat zei zich geplaatst hebben voor de Oost Nederlandse kampioenschappen. Gefeliciteerd dames!

Al met al een goede en gezellige wedstrijddag gehad met goede resultaten, toppers!

Karel, namens iedereen weer enorm bedankt voor het jureren vandaag!

Mikel Bakker en Vera Fritz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*