3e PW 6e divisie

Zaterdag 7 april was het voor de turnsters van de 6e div tijd voor hun 3e voorwedstrijd in Doetinchem.
Tijdens deze wedstrijd werd er tevens nog gestreden om een finale plaats welke berekend werd over de 2 beste wedstrijden van de 3 dus best nog spannend vandaag!

In de Turnhal mochten we vandaag en dat gaf voor sommige turnsters net even een extra zetje

In wedstrijd 1 zaten Linde W en Freya. De meiden begonnen op brug en waren beide tevreden over hun oefening. Vervolgens kwam balk, daar was de handstand en de koprol even spannend. Linde bleef zitten met de koprol en was daar erg blij mee en bij Freya ging de handstand goed waar ze erg tevreden mee was. Vervolgens kwam vloer, dit ging bij beide erg goed. Als laatste was sprong, ook hier waren beide meiden tevreden over. Linde is door naar de finale!

In wedstrijd 2 was het de beurt aan de jeugd, junioren en senioren, Linde H, Tessa, Monique, Lotte, Fenna, Jolijn en Lois.
Vooral op balk verbaasde de turnsters Jolijn en Lois zichzelf door een mooie oefening neer te zetten en er niet van af te vallen, helaas was Fenna na een val wel even de kluts kwijt en wist ze niet meer hoe ze het element wat na de val kwam moest turnen, ze maakte het weer ruim goed op vloer en de eerste sprong, welke super strak ging. Lotte turnde haar vloer helemaal top door er een hoge salto in te turnen. Moniek turnde wederom op brug een mooi door geturnde oefening.
Tessa had vooral veel plezier in haar vloeroefening maar ook op brug lukte het door te turnen zonder even onderweg in haar handen te blazen … weer een succes erbij!
Bij Linde H ging de wedstrijd ook erg goed. Linde liet een erg mooie sprong zien en ook brug ging erg goed.
Super gedaan dus!
Voor Jolijn een gouden medaille, voor Lois en Fenna zilver, Lotte greep net naast het podium en werd 4e.
Moniek mag met bovenstaande meisjes aansluiten in de rij finalisten.
Tessa en Linde helaas geen finale maar kunnen weer lekker trainen voor volgend jaar.

Ik wedstrijd 3 mochten Kristel, Lela en Melissa. Zij lieten alle 3 een nette balk oefening zien. Melissa bleef met de koprol zitten die ging bij Lela en Kristel helaas net er af. Maar Kristel en Lela hadden een hele mooie handstand! Vervolgens kwamen de meiden bij vloer, helaas vergat Kristel een paar dingen maar verder ging het erg goed. Melissa en Lela hadden een nette oefening. Ook bij sprong hebben de meiden alle drie een mooie sprong laten zien. Lela en Kristel zijn door naar de finale!

Ook Anna, Asuela en Marrit zaten in deze wedstrijd. Voor hun de laatste voorronde en best spannend omdat ze allemaal nieuwe onderdelen hadden! Ze begonnen bij sprong waar iedereen een super nette sprong liet zien! Daarna gingen ze naar brug, Asuela en Anna deden tegen spreiden af met zelfs hun voeten goed tegen de stok en Marrit een mooie op hurken en een strek sprong af! Bij balk was het even lastig omdat ze ineens naar een andere balk moesten maar iedereen liet zien dat ze er stonden! Bij vloer konden ze alle 3 knallen en lieten ze een erg strakke oefening zien! Marrit mocht zelfs de bronze medaille mee nemen! Asuela en Marrit zijn nog door naar de finale.

Eline bedankt voor het Jureren!

Larissa, Alida en Iris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Top