Trotse trainster van Gymnastiekvereniging SZG-Zutphen

Op zaterdag 4 november was er in Lochem een turnwedstrijd voor de meisjes van de B-selectie van SZG-Zutphen die in de verplichte oefenstof turnen. Op niveau pre-instap tot en met jeugd 1.

Na het vele oefenen voor de uitvoering van afgelopen oktober, hadden de meisjes  nu maar drie weken om zich klaar te maken voor deze wedstrijd. Daarbij was het doel de oefeningen te kennen met zo min mogelijk voorzeggen van de juf. En dat is prachtig gelukt!

Trainster Alida zegt: “Wat ben ik trots op de meisjes! Natuurlijk was er best nog hier en daar een foutje of toch even voorzeggen, maar wat hebben de meisjes het nu al super gedaan!”

Voor alle meisjes was er een vaantje en een diploma om mee naar huis te nemen. Maar er gingen ook medailles mee naar Zutphen! Iris Starink werd eerste bij de Pupil D2 net als Evy Oosterveld bij de Pre-Instap D2, waar Famke Roelofs tweede werd. Bij de Instap D2 werden Ecrin Baldik tweede en Hadassah Knol derde. Bij Pupil 2 D2 pakte Laura Welle zilver en bij Pupil 1 D1 werd Nienke van den Berghe derde. Bij Jeugd 1 D2 nam Zsara de Groot goud en Lieke Traas brons mee naar huis.

Getagd met , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*