1e plaatsingswedstrijd C/D niv. ACRO A selectie

Zaterdag 20 januari hadden we de eerste plaatsingswedstrijd van het acroseizoen. Nina, Esmee en Aimee mochten als eerste hun oefening laten zien. De afgelopen maanden hebben ze minder kunnen trainen door Nina’s gebroken arm en daarnaast was het Aimee’s eerste jaar als onderpartner. Ondanks een paar kleine foutjes hebben ze een erg nette oefening gedraaid!

Vlak daarna waren Elin, Marit en Lieke aan de beurt. Voor Elin was dit haar allereerste acrowedstrijd en voor Marit en Lieke de eerste wedstrijd als onderpartners, extra spannend dus! In totaliteit hebben ze een goede oefening neergezet. Wel met hier en daar wat rommeligheid, maar toch kunnen ze erg trots op zichzelf zijn!

Voor Laura en Evy was dit voor beide de eerste acrowedstrijd. Na erg hard geoefend te hebben, hebben ze een erg strakke en nette oefening neergezet. Het ging zelfs stukken beter dan normaal tijdens de training. Dit is dan ook met mooie punten een vijfde plek beloond!

Iris, Mayla en Zsara waren daarna aan de beurt met hun balans oefening. Ze waren erg zenuwachtig en dat uitte zich ook in de oefening. Het onderdeel waar ze het meest tegen op zagen ging goed, maar helaas gingen de andere twee onderdelen niet zo goed, wat hen veel punten heeft gekost. Hun tempo oefening ging daarentegen stukken beter! Een beetje haastig in de dans, maar verder zag het er goed uit! Zo hebben ze de dag toch positief af weten te sluiten.

Het volgende trio mocht de vloer op, Suus, Julia en Zoë. Erg nerveus over een salto, maar die stond! De dans zag er strak uit, de onderdelen gingen netjes. Kortom, een mooie oefening! Hier paste dan ook een goede score en mooie vierde plek bij waar het trio erg blij mee was.

Als laatste mochten Lina, Bente en Imogen hun oefening laten zien. Ook voor Lina en Bente was dit hun eerste acrowedstrijd. Na jaren is Imogen weer terug op acro en dit keer ook voor het eerst als onderpartner.

Bente was niet helemaal fit en het trio was erg zenuwachtig, maar toch hebben ze een prima oefening laten zien. Helaas misten ze een aantal punten door een individueel onderdeel dat geschrapt werd. Toch kunnen ze erg positief terugkijken op hun eerste wedstrijd samen.

Iedereen mag erg trots zijn op hun prestaties en we gaan de komende weken weer hard trainen om de puntjes op de i te zetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*